Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/elenakaraman.essence

Како изгледа лукс кокошињац Јелене Ђоковић на Космају?

Извор: Нпортал

14.08.2024.

13:26

ЈЕЛЕНА и Новак Ђоковић могу да се похвале да у свом власништву имају велики број некретнина. Ипак, једна је привукла посебну пажњу јавности управо јер је раније била у поседу једне од најбогатијих и најмоћнијих Српкиња - Елене Караман Карић.

Реч је о прелепој вили на Космају коју је Елена Караман 'подигла' још док је била у браку са Југославом Карићем.

Управо овде је живела са њиховим сином Симоном, као и наследницима које је добила у првом браку - Матијом и Луком. Ово имање, осим што лепотом одузима дах, многима је било посебно занимљиво и због луксузног кокошињца који је тамо саградила Елена, а који је чак имао и кристални лустер. 

Мало је речи да су људи били у шоку када си видели како то све изгледа, а судећи по реакцијама, многима се и допало што су коке имале специјалан третман. 

Сада је луx кокошињац у власништву Јелене Ђоковић, а иако није познато да ли је све остављено како је то својевремено "наместила" Елена, познато је да су имање реновирали скоро годину дана, а све како би све било Ђоковићима по вољи.

Ова породична кућа Ђоковића има више од 400 квадрата и грађена је од материјала међу којима доминирају камен и дрво. Бивша власиница поделила је једном приликом неколико фотографија које откривају како изнутра изгледа овај објекат.

Иначе, домаћи медији су писали да је Југослав, када је сазнао да наводно Елена месецима није плаћала струју, те да је живела у мрклом мраку, одлучио да плати рачуне и да прода вилу крај Београда која је потом завршила у поседу Ђоковића.

(Мондо)