Извор:Фото: АТА имагес

"БАНДА": Огласила се Луна после пресуде Марку

Извор: Нпортал

14.08.2024.

13:51

МАРКО Миљковић се налази у проблему- Тужилаштво у Београду захтева строгу казну

Некадашњи задругар и муж певачице Луне Ђогани пре неколико месеци је завршио у притвору због ометања јавног реда и мира. Он је ушао у сукоб са комшијама, бацао им јаја на терасу. Према његовим речима  комшије су прве почеле јер су бацале помије на његову терасу. Миљковић је правио проблеме приликом привођења, не му се и то ставља на терет.

Треће основно јавно тужилаштво предложило је да Трећи основни суд у Београду прогласи Миљковића кривим за кривична дела ометања службених лица у вршењу њихових дужности.

Тужилаштво захтева да се Миљковићу изрекне казна затвора од три месеца за једно кривично дело и додатних шест месеци за друго кривично дело, што укупно чини седам месеци затвора.

Миљковић се огласио и рекао да му је драго што Тужилаштво ради а време годишњих одмора, 

- Не знам, је л' то тачно? Ако јесте, драго ми је што пуном паром раде и док трају годишњи одмори - поручио је Миљковић за Телеграф.

Без обзира на проблеме, Луна се огласила на Инстаграму. Она је безбрижно провела дан са ћеркицама. У опису фотографије је написала "Банда"

BloombergAdria.com

 

- М. М. се сумњичи да је покушао је да нападне службено лице ПС Нови Београд полицијског службеника распоређеног на обављањи послова на пријему и задржавању лица Д.М., а напао полицијског службеника ПС Нови Београд оштећеног Д.М. приликом вршења службене дужности – помоћника вође смене и нанео му лаку телесну повреду, на тај начин што је по доласку у службене просторије ПС Нови Београд након задржавања вређао полицијске службенике, па када су га довели до касете где су биле његове личне ствари како би узео мобилни телефон, подигао је своју десну руку и кренуо подигнутом руком ка оштећеном Д.М., због чега га је исти ухватио за десну руку и окренуо ка зиду ради довођења у положај за везивање. Потом када је оштећени Д.М. кренуо ка његовој левој руци, ухватио га је за мали прст десне руке који је стегао, због чега је оштећени Д.М. руку извукао, а затим га ухватио за зглоб леве руке и довео његову леву руку у положај за везивање, чиме је оштећеном Д.М. нанео лаке телесне повреде у виду уврнућа – уганућа меких ткива малог петог прста десне шаке, након чега је савладан, те су му стављене службене лисице, чиме је окривљени извршио кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности - саопштено је из Трећег основног јавног тужилаштва.

(Alo)