Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/NA IVICI TERENA, Профимедиа, Инстаграм принтскрин/ognjen.dobric

ИМАЈУ СИНА: Најмистериознија - супруга Огњена Добрића

Извор: Нпортал

14.08.2024.

14:45

КОШАРКАШИ Србије воде велике битке на Олимпијским играма у Паризу и дају све од себе да својим постигнућима обрадују читаву нацију. Док чета Светислава Пешића трчи, асистира, скаче, погађа и изгара на терену, њихове лепше половине "грицкају нокте" уз мале екране.

Кошаркашка репрезентација Србије, упркос сјајног игри, поразили су Американци у полуфиналу Олимпијаде резултатом 95:91, али зато данас имају шансу да се изборе за бронзану медаљу.

BloombergAdria.com

Док је цела Србија бодрила Орлове и пратила меч на иглама, највећу подршку пружале су њихове девојке и супруге које су им највећи ветар у леђа, а једна од најмистериознијих жена наших репрезентативаца је свакако изабраница Огњена Добрића.

Огњен Добрић и његова партнерка Весна, који су заједно још од младалачких дана, недавно су се радовали доласку сина Алексеја у априлу прошле године.

Добрић је често наглашавао колико му Весна значи и колико му је она велика подршка. У разговорима са српским медијима, истицао је да највише ужива у тренуцима проведеним с њом, чиме је јасно дао до знања да је њихова веза изузетно снажна.

Иако пар преферира да остане ван светла рефлектора, Весна држи свој Инстаграм профил приватним како би очувала приватност. С друге стране, Огњен не пропушта прилику да путем друштвених мрежа подели тренутке среће са Весном, показујући свима колико њихова љубав цвета.