Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

Ћерка моћника ми РОДИЛА ДЕТЕ, одрекао сам се да СПАСИМ ЖИВОТ

Извор: Нпортал

14.08.2024.

17:39

"ОСЕТИО сам се немоћним, не можеш ту ништа, морао сам све да оставим иза себе..."

Тома Панић, манекен и бивши учесник ријалитија "Задруга", годинама је присутан у јавности, али ретко је говорио о свом приватном животу.

Панић је сада открио потресне детаље везе са девојком са којом је добио дете и разлоге због којих је морао да се одрекне породице коју је створио.

- У једном тренутку сам отишао у Кину као Арманијев модел и био сам један од најплаћенијих модела у свету. По дану сам био плаћен од 2.000 до 6.000 долара, а радио сам сваки дан. Тај свет у коме сам се налазио довео ме је до девојке која је ћерка једног од најутицајнијих људи у Кини. Не бих много детаљисао, али ја сам изабрао да живим, а не да изгубим главу. Тамо је комунизам, не би баш било добро за њеног оца да неко ко је отворио клуб у клубу усред Пекинга буде зет. Изабрао сам да живим... Након нашег договора да ја са том породицом не треба више никада да имам било какав контакт, могао сам да живим и радим нормално, али да их не спомињем и заборавим на њих - испричао је Тома за "Курир" и открио детаље језивог договора који му је заувек променио живот:

BloombergAdria.com

- Никакав проблем у Кини нисам имао, али сам морао да заборавим на девојку и дете које смо добили. Опција је била или да будем глуп или да живим даље. Имао сам у глави да када дете напуни 18 година можда ће потражити ћалета. Нисам га видео уопште, само једном када је имао пар месеци и никада више. Сусрео сам се са једним од најозбиљнијих људи у тој земљи, јесам био млад и луд, али сам схватио да нема ту игре и зе*ања. Осетио сам се немоћним, не можеш ту ништа, морао сам све да оставим иза себе...