Извор:Фото: Н. Параушић, АТА имагес

ДОБРОДОШАО У ПАКАО: Радуљица стиже на КиМ, Албанци му прете

Извор: Нпортал

14.08.2024.

18:52

ОН ЈЕ само написао: "Косово и Метохија, Србија".

Српски кошаркаш Мирослав Радуљица нашао се на удару Албанаца који му прете преко друштвених мрежа због објаве на званичној страници Марусија, клиба за који игра.

Маруси ће гостовати у Приштини у оквиру квалификација за ФИБА Еврокуп, први меч је на програму 24. септембра у хали "Агиос Тхомас" у предграђу Атине, други је три дана касније. Грчки клуб је на својој Инстаграм страници најавио утакмицу уз приказ ростера свог тима, а једна од објава на клупски "пост" била је од нашег центра, преноси портал "Б92".

Он је само написао: "Косово и Метохија, Србија".

Убрзо почеле су да стижу реакције, углавном од Албанаца који "једва чекају да угосте српског кошаркаша". "Косово, Албанија, кад дођеш овде видећеш", пише му један корисник друштвене мреже Инстаграм. Неколицина њих му је поручила: "Добродошао у пакао".

Коментари сличне, претеће садржине су се ређали испод Радуљичног коментара па остаје да се види да ли ће српски кошаркаш уопште путовати на меч. Последњу реч имаће грчки клуб који ће најбоље проценити ситуацију а сигурно је да ће и ФИБА бити обавештена о потенцијалном ризику који за бившег репрезентативца Србије носи гостовање у Приштину.

(Б92)