Извор:Фото: Профимедиа

ХОРОР У АУСТРИЈИ: Мајка убила две ћерке

Извор: Нпортал

14.08.2024.

20:44

ЈЕЗИВ злочин догодио се у Аустрији у среду послеподне. Полиција је пронашла тела двоје малолетне деце и мајке у њиховој породичној кући у Мукендорфу у округу Тулн.

Жена и њезино двоје деце пронађени су мртви са ранама од ватреног оружја. Полиција претпоставља да се ради о убиству и самоубиству. Када је стигла полиција и Хитна помоћ у кући су затекли стравичан призор мртву жену и њене две ћерке од осам и пет година. Све три жртве имале су прострелне ране.

Полиција је поред тела пронашла и пиштољ којим су почињена убиства и самоубиство, а коко су саопштили, ради се о аустријској држављанки (29), која је била разведена.

Према првим информацијама после увиђаја, сумња се да је мајка прво убила своје сина и ћерку, а затим себе. За сада није разјашњен мотив овог језивог злочина.

"Још ми клецају колена"
Полиција Доње Аустрије је на лицу места и води интензивну истрагу. Град је шокиран овим злочином јер се само годину дана догодио готово идентичан злочин када је мајка утопила своје две ћерке (7 година и 7 месеци) у базену своје куће.

Градоначелник Мукендорфа Харалд Герман, рекао је да је шокиран овом породичном трагедијом.

- Познавао сам децу - рекао је он и додао:

- За злочин сам сазнао на једном састанку још ми клецају колена - рекао је он за Хојте.

(Хојте)