Извор:Фото: Профимедиа/Инстаграм принтскрин/biseriestrade

ДОПАЛА МУ СЕ НА ПРВИ ПОГЛЕД: Ко је нова Богданова девојка

Извор: Нпортал

15.08.2024.

09:40

МЛАДИ кошаркаш Богдан Богдановић има нову љубав у свом животу.

Богдан је одболовао раскид са Саром Радовић, а сада су забележени тренуци са Милицом из Новог Сада. 

Капитен наше кошаркашке репрезентације, која се са завршених Олимпијских игара вратила с бронзаном медаљом, од нове девојке је старији пет година, а како "Курир" сазнаје, она му је поред породице била велика подршка док су трајале Олимпијске игре у Паризу. 

Милица је завршила Факултет техничких наука и бави се дизајном, а такође је велики љубитељ путовања.

- Богдан није дуго био сам након што је раскинуо са Саром. Он је тај који увек воли да преузме иницијативу кад му се нека девојка допадне, па је тако било и овог пута. Свидела му се на први поглед, одмах ју је стартовао преко Инстаграма, а пратио ју је већ дуже време и све време јој је лајковао сваку објаву. Врло брзо су се договорили да се упознају, кликнули су на прву и врло брзо су се смували. То је било мало пре Олимпијаде. Милица је здушно навијала за њега током свих утакмица и слала му је поруке подршке, а њему је то тад баш значило - прича саговорник и додаје: 

- Договорили су се да везу не експонирају јавно, што одговара обома. Ипак, знате како кажу, љубав се не може никако сакрити. Вероватно се и даље не би сазнало за њих двоје да се у јавности нису појавиле фотке и снимци с прославе наших олимпијаца пре неку ноћ у Београду. Он је на прославу дошао сам, а Милица је у ресторан дошла мало после њега у друштву другарица, и то поприлично неопажено. Како је ноћ одмицала и како су се сви опустили под утицајем које чашице више, Богдан ју је у једном тренутку држао и око струка, а затим и мало ниже, а затим му се бацила и у наручје и главу му наслонила на раме. Током целе ноћи прилазиле су му групе девојака, али њега то није занимало јер је сву своју пажњу усмерио на Милицу, а тад то нико није знао. Хемија између њих се осећа у ваздуху, а иако не желе да причају свима о вези, сви навијају да она траје што дуже јер су супер пар - завршава извор. 

Богдан је био један од највеселијих на дочеку спортиста, а у једном тренутку је пао у загрљај певачице Милице Тодоровић и запевао. 

Подсећања ради, Богдан је пре Милице уживао у љубави са Саром Радовић, а до раскида је дошло због даљине. У вези су уживали госину дана, а први пут ју је представио јавно на Инстаграм сторију док су се возили у чамцу.

#ВИП #Богдан Богдановић #нова девојка Богдан Богдановић #Милица и Богдан Богдановић #кошаркаш Богдан Богдановић