Извор:Фото: Prinstkrin/Instagram/jeremicjovana/Јутјуб принтскрин/ Novo jutro

"СУСРЕТЕ ДУШЕ УГОВОРЕ" Драган дуго спремао терен за Јовану

Извор: Нпортал

15.08.2024.

10:15

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић ужива у љубави са привредником Драганом Становићем који има ланац пекара.

Јована истиче да је та љубав она права животна, коју су обоје дуго чекали да се оствари. Њихова прича је привукла огромну пажњу јавности, те се често и коментарише на друштвеним мрежама о њих двоје. 

Пар се не устручава да о својој љубави прича јавно, а ни не либе се да покажу осећања.  

Јована је сада на Инстаграм профилу поделила њихову до сада невиђену фотографију у чијем опису је детаљно открила како су се заволели: 

- Неке сусрете душе уговоре пре него што се сретну.Пре 3 године, 2021. мој лав је већ почео да плете мрежу око лавице. Кад нисмо ни слутили да ћемо бити заједно. Ја њега нисам познавала. Пришао ми је човек на рођењу 6.детета мог пријатеља да ме поздрави и слика се са мном. После 2 године, Бог нас је спојио на само њему знан начин. Прво кроз бозићну емисију, дукат и Драганову жељу за 2023.да сретнем вечну љубав. Онда смо се после 6 месеци срели на рођендану мог пријатеља, где сам ја њега приметила јер је био презгодан, а сам. Гледао је само у чашу са вином и потпуно није био присутан у сали. Ја сам увек волела повучене мушкарце. Мирне, а моћне у својој мирноћи. Да их ништа не интересује на први поглед, али уствари унутра се крије вулкан, а споља је лед.

- Био је одсутан и није желео ни сам ким да разговара. У својим мислима. Тада сам помислила у себи да ја морам да дођем до овог мушкарца. Отишла сам после рођендана код код пријатеља и тражила да зове "згодног бају који није ј....живу силу око њега" да га питамо кад је рођен... Кад је рекао лав, све остало је историја. Ја сам га звала на вецеру. Рекао је да не може то вече јер игра тенис, већ да може у четвртак. Тако је и било. Остало је историја... -описала је однос Јована.

Водитељка има завидну линију, а једном приликом је открила у чему је тајна тако доброг изгледа: 

- Водим рачуна шта једем. Схватила сам да ако будем јела шта хоћу, изгледаћу као трокрилни ормар. Међутим, у последња три месеца угојила сам се два килограма, што се не види на телевизији, али ја сам свесна тога, јер се свако јутро мерим на ваги. Зато сам одмах почела да се храним по савету нутриционисткиње и за недељу дана скинула сам вишак! Сада само треба да одржавам килажу - рекла је Јована Јеремић недавно.

- Као девојка, имала сам 58 килограма. Мушкарцима сам увек била привлачна и се*си. Док сам студирала реаговали су на мене, иако се никада нисам сређивала. У том периоду највише сам улагала у своје знање и није ми било битно како изгледам. Међутим, када сам завршила четврту годину Правног факултета, схватила сам у ком свету живимо. Ако желим да урадим нешто, морам да постанем мачка - изјавила је Јована, водитељка "Новог јутра" на Пинк телевизији.

#Јована Јеремић #ВИП #Драган Станковић #Јована Јеремић и Драган Станковић #веза Драган Станковић и Јована Јеремић