Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/lazadjukic, haleyadamssss

СРЦЕ МИ ЈЕ СЛОМЉЕНО,ЛАЗАРЕ Американка се опростила од Србина

Извор: Нпортал

15.08.2024.

11:12

ПРОШЛО је недељу дана откако се 8. август српски цроссфит спортиста Лазар Ђукић удавио на једном такмичењу у Америци, када му спасиоци нису пружили помоћ.

Свет се и даље шокиран ониме што се догодило, а сада се огласила и једна колегиница нашег трагично настрадалог Лазара.

Ради се о спортисткињи Хејли Адамс, особи која је на својим друштвеним мрежама већ у два наврата. Она се прво опростила од њега, када је објавила и једну емотивну поруку.

- Имала сам ту привилегију да га познајем и да тренирамо заједно са њим 2022. године на играма. Он је био један од најбољих тренинг партнера које сам икад имала. Не само због његових атлетских способности, већ и због тога каква је особа био.

Волимо те Лазаре, исказиваћемо ти част на најбољи могући начин који знамо.

Од ове објаве је прошло неколико дана, када се Хејли још једном огласила.

- Тужна сам, бесна сам, срце ми је сломљено. Немам праве рчеи да опишем како се осећам. Лазар је заслужио боље, сви смо заслужили нешто боље.

До следећег виђења, Лазаре. Живот је драгоцен, никад нам није сутрашњица загарантована.

Ко је био страдали Лазар Ђукић

Лазар Ђукић је познати српски кросфит спортиста који се прославио на међународној сцени својим импресивним наступима на разним кросфит такмичењима.

Ђукић је константно био један од најбољих такмичара у Европи и више пута је представљао Србију на CrossFit играма.

Ђукић је рођен у Србији и сврстао се међу врхунске кросфит спортисте из региона. Ђукић се више пута такмичио на CrossFit Games, где се константно пласирао међу врхунске спортисте. Његов најбољи финиш био је 2022. године, где је заузео 9. место у укупном поретку, што је значајан успех с обзиром на интензивну конкуренцију.

Шестоструки национални шампион Србије почео је да се бави кросфитом током студентског радног путовања у САД када га је цимер упознао са овим спортом, пише Дејли мејл. 

Његов брат Лука такође учествује у CrossFit изазовима.

(Телеграф)

#спортиста Лазар Ђукић #погинуо Лазар Ђукић #Лазар Ђукић #кросфит #преминуо српски спортиста