Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

ХАРИС ДОНОСИО ОДЛУКЕ: Мелина захваљујући мужу подигла бренд

Извор: Нпортал

15.08.2024.

12:00

ВИШЕ од две деценије, певач Харис Џиновић и модна креаторка Мелина Џиновић су били у складном браку. Ове године су изненадили вестима да се разводе.

Мелина је напустила породичну вилу на Сењаку, а често је говорила о браку са Харисом. Пар је из ове љубави добио сина Кана и ћерку Ђину. 

Харис је био већ добро познат певач када се венчао са Мелином. Тај брак је "помогао" да Мелина оживи свој бренд захваљујући коме одлично зарађује. Креаторка је једном приликом истакла да муж уместо ње доноси одлуке када је у питању посао и даје јој подршку:  

- И даље ми је најдраже што сам супруга Хариса Џиновића из више разлога. Управо је он тај који је дао подршку да мој бренд буде ту где је сада - рекла је Мелина раније, пре развода.

Мелина је истакла да је имплусивна и да нема животно искуство које има Харис:

- С обзиром на то да сам импулсивна приликом доношења пословних одлука и немам животно искуство које Харис поседује, скоро све моје пословне одлуке донео је, на моју велику срећу, управо он - изјавила је Мелина раније за "Блиц".

Пар никада није имао исти укус за моду, а једном приликом је открила да су се посвађали:

- Кад сам 2003. године са Харијем била у Паризу, то не можеш да одолиш… Били смо у Диору и ја не могу да се одлучим између троје ципела. При том, ја сам слон, ја сам трудна и не могу да станем на штикле… И мени Харис каже: "Жено, шта ће ти то, млада си, лепа си, погледај ту косу, то лице. Обуци старке, обуци фармерке, завежи коњски реп, не треба ти ништа, користи ту младост" - рекла је тада Мелина, па наставила:

- Ја се окренем и кажем му: "Јеси ли ти то стипса, је л' ти то мени причаш да нећеш да ми купиш?". Човек је само рекао: "Боже сачувај, купи све, нећу да се расправљам". После је он мени објаснио, након четрдесете године треба скупља гардероба, да те подигне, али младост треба искористити, бити неоптерећена и уживати. А ја сам целу младост провела мислећи да ми нешто фали, па сам научила то да ценим тек кад сам изгубила...

На крају је ипак прихватила да је Харис био у праву:

- Харис је био у праву, али то је младост, све ми треба, у три боје ми треба, како ћу без тога да живим. Он није материјалиста, он не носи сат, али педантерија је невиђена, кад се црно испере то није више црно. И конформиста је, мора да му буде удобно, брендови га не занимају и за њега је то порез на будале - изјавила је раније за домаће медије.

(Србија данас)

#Харис Џиновић #ВИП #певач Харис Џиновић #Мелина Џиновић #каријера Мелина Џиновић #бренд Мелина Џиновић #развод Мелина и Харис Џиновић