Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/WCCO - CBS Minnesota

ХТЕО ДА ПЉАЧКА: Кад се умешало дете сви се изненадили ВИДЕО

Извор: Нпортал

15.08.2024.

13:37

ВЛАСНИК радње покушавао је да смири лопова, говорећи да ће му дати новац и да му је само битно да његова ћеркица буде добро и да је не дира...

Наоружани лопов, који је покушао да опљачка продавницу, није схватио шта га је снашло када му је пришла девојчица (8) и поштено га научила памети!

Све се одиграло у суботу око 20.30 часова у једној радњи у Минесоти, када је лопов на власника потегао пиштољ, за који се тек касније испоставило да је лажни.

- Ставио је пиштољ на пулт и рекао ми да му дам сав новац, све што имам у каси, а ја сам рекао да хоћу - испричао је власник Лео.

Све се одигравало пред очима Леове осмогодишње ћеркице, која је стајала код касе. Лео је полицији рекао да је све време покушавао да буде миран пред лоповом, објашњавајући му да ће му сигурно предати сав новац и да му је само битна безбедност ћерке.

Сигурносне камере су снимиле како лопов потом креће иза пулта са пиштољем у руци.

Уплашен да би могао да науди његовој ћерки, Лео га је ударио и оборио на под, али је следећа сцена све оставила без текста. Леова ћеркица је наиме зграбила палицу и кренула да удара лопова.

- Толико сам поносан на њу, толико је јака - рекао је Лео.

Храбра девојчица је лопову задала неколико удараца док је овај покушавао да побегне.

Лео каже да није ни био свестан да је ћерка кренула да га брани све док није одгледао снимак са камера.

- Само сам хтео да се исплачем. Када сам видео снима... Нисам очекивао да ће то урадити. Очекивао сам да мала девојчица плаче и вришти - рекао је Лео.

Када ју је сутрадан упитао шта ју је натерало да то уради, девојчица је искрено рекла: "Тата, само сам хтела да те заштитим, јер те волим највише на свету!"

Лопов је ухапшен у уторак увече и задржан је у притвору.

(Телеграф)