Извор:Фото: АТА имагес

Даница Ристовски ухваћена у друштву младог глумца

Извор: Нпортал

15.08.2024.

16:13

ДАНИЦА РИСТОВСКИ усликана је на једном филмском догађају.

Глумица Даница Ристовски и биша супруга Лазара Ристовског након развода, чини се, живи пуним плућима. Док њен бивши супруг ужива у љубави с 39 година млађом Аницом Лазић, Даница се у друштву згодног младића проводи у Врњачкој Бањи.

Она се појавила на церемонији отварања Фестивала филмског сценарија у Врњачкој Бањи, који је окупио позната глумачка имена и са пријатељима уживала у фестивалској атмосфери, а фотографију из провода објавила је глумица Милица Миша на свом Инстаграм профилу. Друштво су јој правили још и сценариста Жарко Јокановић, али и атрактивни глумац и манекен Милош Мићовић са којим је Даница сарађивала на снимању серије "Закопане тајне".

Милош у сапуници Жарка Јокановића игра улогу Реље Стокуће, згодног баштована запосленог у вили породице Додер. Своје пријатељство са сета менекен и глумица пренели су и у стваран живот, па су тако заједно испратили овај велики филмски догађај.

Подсетимо, у фебруару 2022. године као гром из ведра неба одјекнула је вест да се глумачки пар Лазар и Даница разводе након 42 године брака, а глумица се овим поводом није јавно оглашавала, док је њен бивши супруг у интервјуу истакао да је то за њега болна тема. Ристовски је недавно потврдио да је у вези са Аницом Лазић, али је истакао да развод нема никаве везе са његовим разводом од Данице.

Иако се међу њима љубав угасила пар је наставио да пословно сарађује на глумачким пројектима, па су тако обоје били део серије "Тунел".

Република