Извор:Фото: Профимедиа

Зашто Никола Јокић никада не иде на море

Извор: Нпортал

15.08.2024.

16:27

КОШАРКАШ Никола Јокић водио је Србију ка бронзаној медаљи на Олимпијским играма, а одмор после турнира у Паризу неће провести као многи спортисти.

Јокић је сам по себи другачији од свих, а његов кум Небојша Вагић својовремено је открио какав је у приватном животу најбољи кошаркаш планете.

Џокеру одлазак на море током лета никада није био у првом плану, већ он време проводи на другим местима.

- Упознали смо се преко његове браће, играли смо заједно кошарку, гледао сам га док је одрастао. Никола док је у Сомбору поред дружења и бриге о својим коњима, ужива у рекреативним активностима, играње тениса, пливања на базену, пецања, одлази и често на викендицу. Нас двојица волимо да спремамо храну у нашој домаћој радиности, веома му значи да буде окружен људима које воли. Поред нас се осећа комфорно искључиво на тај начин. Не воли никакве турбулентне ситуације. Обожава у слободно време да иде на сплаварање, сваке године идемо заједно на Тару. Природу обожава, да ли код нас на Дувану, река Тара или су то планине. То су те активности које не прескаче, ништа спектакуларно. Укратко – добра храна, добри људи, коњи - рекао је Вагић и додао:

BloombergAdria.com

 

- За Сомбор га највише вежу људи који су остали у том граду, начин живота. Иако добар део године проводи у Америци, где се иживи, то му досади, па воли да буде и у Сомбору. Овде је специфичан живот, све је веома успорено, њему то одговара, пријатно му је, има много зеленила, добра му је храна, мајка је ту. Родитељи га посећују у Америци, али су у овом граду на својој територији. У Сомбору смо на домаћем терену. Ретко када се упушта у те авантуре, да таблу Сомбора види с друге стране. Нас двојица то коментаришемо на тај начин, осим ако није у питању неки спортски разлог. Веома волимо да смо у нашем граду и околини, викенд насељима. Уживамо у времену проведеном заједно.

(BSC Happy portal)