Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

"НОЛЕ МИ ЈЕ УЗЕО БРОЈ": Кодића дочекали с одушевљењем

Извор: Нпортал

15.08.2024.

16:37

НА ДРУШТВЕНИМ мрежама Мирко је поделио успомену са Нолетом и изазвао одушевљење народа.

Хармоникаш Мирко Кодић славио је успех српских олимпијаца на балкону испред Старог двора у Београду, 12. августа, раме уз раме са нашим спортистима.

BloombergAdria.com

 

Том приликом упознао је најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића, што је оставило посебан утисак на њега.

На друштвеним мрежама Мирко је поделио успомену са Нолетом и изазвао одушевљење народа.

BloombergAdria.com

 

- Он је предиван дечко, јако комуникативан. Рекао ми је: "Легендо, драго ми је што могу да те упознам". Рекао сам да је мени још драже што могу њега да упознам. Разменили смо по неку реч и бројеве телефона. Питао ме је да ли може да ме позове кад има неку приватну прославу. Рекао сам му - увек за таквог великана!

BloombergAdria.com

 

- Поздравио сам се и са Иваном Шпановић, она је паметна, фина и лепа девојка. Дружио сам сам се и са Зораном Аруновић и Дамиром Микецом, а највише времена сам проводио са Нолетом и Богдановићем. Боги је такав дечко! Он је божији дар. У ствари, кад сам ушао у салу с намером да упознам ја њих, они су ме дочекали аплаузом. Викали су: "Легендо наша". Баш сам се изненадио колико су желили да се фотографишу са мном, нормално и ја са њима. Они су за мене понос Србије! То је било нешто узајамно, сусрет поноса Србије, с обзиром да сам ове године добио Орден Републике Србије, златну медаљу.

Мирко истиче да му је част што је у тако важном тренутку био уз спортисте.

- Никада нисам свирао хармонику само због пара. Имам много међународних признања, али и признања из Србије. На разним фестивалима у иностранству представљам своју земљу, тако да смо се срели на једном дивном месту. Како пишу људи, оно што је Ђоковић у свету тениса, ја сам у свету музике, а мени то годи да чујем у овим годинама - изјавио је Мирко Кодић.

Телеграф