Извор:Фото: Профимедиа

Ухапшена једна особа због смрти Метјуа Перија

Извор: Нпортал

15.08.2024.

17:18

ЈЕДНА особа је ухапшена због наводне повезаности са смрћу Метјуа Перија који је умро од случајног предозирања кетамином прошле године, каже званичник за спровођење закона.

Званичник није био овлашћен да разговара о детаљима истраге која је у току због чега нису објавили идентитет. Власти су заказале конференцију за новинаре у Лос Анђелесу како би објавиле детаље случаја касније у четвртак ујутро.

Полиција Лос Анђелеса саопштила је у мају да сарађују са америчком Управом за борбу против дроге и америчком поштанском инспекцијском службом са истрагом о томе зашто је 54-годишњак имао толико хируршког анестетика у свом телу.

Пери је пронађен лицем надоле у својој кади, 28. октобра, а болничари који су позвани одмах су га прогласили мртвим.

BloombergAdria.com

 

Његова обдукција објављена у децембру и открила је да је количина кетамина у његовој крви била у опсегу који се користи за општу анестезију током операције.

Подсетимо, истрага траје месецима, а испитане су бројне особе из Холивуда. Иако нису позната имена, зна се да су испитани они који имају историју конзумирања или злоупотребе забрањених супстанци. Досад нико није ухапшен.