Извор:ФОТО: Профимедиа / Принтсркин x neca

ПА ДОКЛЕ ВИШЕ? Боги пијан легао на хаубу

Извор: Нпортал

16.08.2024.

13:17

НАШИ КОШАРКАШИ ће дефинитивно ово лето памтити до краја живота.

Јуче је одржано гламурозно венчање кошаркаша Немање Дангубића и одбојкашице Катарине Лазовић, који су окупили бројне познате личности из света спорта и забаве. Међу гостима су се истакли Никола Јокић и његова трудна супруга Наталија, који су привукли пажњу својим елегантним издањима и шармантним појављивањем испред локала где је прослава одржана.

BloombergAdria.com

 

Један од запажених гостију био је и кошаркаш Богдан Богдановић, који је након интензивног славља забележен како се опушта на хауби аутомобила. Ова необична сцена изазвала је смех и разговоре међу присутнима, а фотографи су забележили незабораван тренутак опуштања након гала догађаја.

На прослави се појавила и атрактивна бринета Милица, о којој се спекулише да би могла бити нова изабраница Богдана Богдановића. Милица, која се бави дизајном и позната је по својој страсти према путовањима, привукла је додатну пажњу гостију својим доласком, подстичући бројне разговоре међу присутнима.

Ове занимљиве сцене са свадбеног весеља можете погледати у приложеним сликама, које бележе све тренутке радости и забаве са прославе. Све у свему, венчање Немање Дангубића и Катарине Лазовић дефинитивно је било догађај који ће се дуго памтити у свету спорта и забаве.

Република