Извор:Фото: АТА имагес

Огласила се хрватска полиција о саобраћајци Тонија Бијелића

Извор: Нпортал

16.08.2024.

21:51

Надлежни органи су написали званично саопштење поводом овог случаја.

Тони Бијелић, бивши муж Драгане Мирковић недавно је имао саобраћајну незгоду у Хрватској и за длаку је избегао трагедију. Тони је возио свој блиндирани Ролс Ројс вредан око пола милиона евра, који је претрпео значајну материјалну штету.

Према информацијама које је објавио "Скандал", Тони није био сам у аутомобилу у тренутку несреће, али на срећу, нико није озбиљно повређен.

– Тони у тренутку несреће није био сам у ауту, али на срећу нико није озбиљно повређен. Бизнисмен је такође добро, али изнервиран због свега што се десило, не толико због штете на аутомобилу, колико због чињенице да је могло доћи до трагедије - преноси "Скандал".

На лице места је у року од неколико минута стигао камион са дизалицом који је Тонијев ауто одвезао у Беч, док је Бијелић отишао с пријатељима који су стигли по њега, пишу домаћи медији.

BloombergAdria.com

Процењена штета на аутомобилу износи око 100.000 евра, преноси "Телеграф".

Према саопштењу Полицијске управе Приморско-горанске, возач немачког возила, за којег се претпоставља да је био Тони, ударио је у паркирано возило, изгубио контролу и ударио у још два паркирана аутомобила.

Полиција је на месту несреће затекла 51-годишњег држављанина Аустрије који је изјавио да је био путник у возилу, док је возач напустио место догађаја без остављања контакт података.

BloombergAdria.com

- Затечени је изјавио да је био путник у наведеном возилу, а да је возач напустио место догађаја без да је власницима оштећених возила оставио своје податке и податке о возилу. У саобраћајној несрећи није било повређених особа. Следећег дана у Полицијску управу Опатија приступили су 51-годишњи држављанин Аустрије и 36-годишњи држављанин Србије, који је полицији изјавио да је он управљао наведеним возилом и проузроковао саобраћајну несрећу - наводе у саопштењу.

- Даљим криминалистичким истраживањем утврђено је да је починитељ саобраћајне несреће 51-годишњак, те да је он управљао возилом под утицајем алкохола од 1,66 г/кг те је прекршајно санкционисан темељем одредби Закона о сигурности саобраћаја на путевима, док је 36-годишњак у време кад се саобраћајна несрећа догодила био изван Републике Хрватске. Осумњичени 36-годишњак због сумње у почињење казненог дела давања лажног исказа казнено је пријављен меродавном државном тужилаштву - стоји у наставку саопштења, како преноси "Телеграф".

(Телеграф)