Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Marko Bošnjak Official

ДИСКРИМИНИСАЛИ ГА У ХРВАТСКОЈ: Извређали младог певача

Извор: Нпортал

17.08.2024.

08:10

МЛАДОГ певача Марка Бошњака имали смо прилику да упознамо док се такмичио у "Звездицама Гранда" пре неколико година.

Марко је сада успешан млади певач, а на свом Инстаграм налогу је објавио да је доживео непријатност у једном ресторану у Хрватској. 

Није желео ништа да крије. Од стране конобара су му биле упућене увреде. Прво је на Инстаграм сторију објавио фотографију једне обожаватељке која је сведочила томе:

- Хеј, Марко, сад ћу испасти као највећи крипер, али осећам се дужном да ти ово кажем. Били смо пре пола сата у ресторану, седели смо унутра поред шанка. Приметила сам да си ушао, нешто питао конобаре и изашао напоље. Конобари су имали на то врло ружне, дискриминишуће коментаре, поготово мушки конобар, који вас је назвао "теткицама" - навела је та жена, па додала:

- Мислила сам (и надала се) да сам погрешно чула, али сваки пут након што сте изашли и вратили се унутра исто би вас поспрдно коментарисали. Пишем ти ово да би знао коме остављаш свој новац, ја знам где више нећу, јер је онде послуга очигледно задрта и безобразна, барем ово двоје који су у поподневној смени - закључила је Маркова обожаватељка, а онда се он надовезао:

- Диван је осећај када знаш да у Лепој Нашој ниси у могућности ни појести ручак са пријатељем без да те неко не дискриминише и вређа од стране особља култног загребачког ресторана. Не изненађује ме да нисте имали храбрости у лице да добацујете такве коментаре, али ми је жао што смо оставили бакшиш за услугу која је очигледно задрта и хомофобична у 2024. години - написао је победник "Пинкових звездица".

- Ово вам је подсетник да увек третирате госте са поштовањем без обзира на то ко су и шта су. Очекујемо извињење. Моја топла препорука за све вас је да заобиђете овај ресторан - закључио је Марко.

BloombergAdria.com

#ВИП #Марко Бошњак #Марко Бошњак нападнут #Звездица Гранда Марко Бошњак