Извор:Фото: АТА имагес

КО ЈЕ АНИТИН БИВШИ МУЖ? Изненада преминуо: Дивила сам му се

Извор: Нпортал

17.08.2024.

10:34

"Десет година сам водила тешку борбу да постанем мајка"

Глумица Анита Манчић пре око две године на брак са Бојаном Дедићем ставила је тачку. Њихова љубавна прича трајала је 22 године, па је вест о изненадној смрти бившег мужа глумицу дубоко погодила.

Анита и Бојан десет година борили су се да се остваре у улози родитеља, о чему је глумица једном приликом говорила, у потресној исповести:

- Десет година сам водила тешку борбу да постанем мајка, нажалост, безуспешно. Вантелесна оплодња велики је атак на организам. Тело је почело да се буни и зато сам одустала - изјавила је глумица.

BloombergAdria.com

- Имала сам потребу да поделим тај проблем са женама које су у истој ситуацији као ја, а немају довољно информација. Отворено сам говорила да је нормално да жена и мушкарац не могу да имају децу и да је нормално да се на томе ради, да је медицина напредовала и да има решење. Чак сам отворила е-маил адресу преко које су жене могле да ми се обраћају и постављају питања. Када су почела да ми стижу писма, видела сам колико је важно што сам јавно проговорила о тој теми - поручила је глумица која се већ помирила са реалношћу у којој неће постати мајка.

- Преболите много тога у животу, па и то. Нађете задовољство у другим стварима јер схватите да је то једноставно тако. Људи се роде хендикепирани и живе са тим. Постоје људи који остављају своју децу и живе са тим, што је страшно. Постоје и они који не остављају своју децу, али их злостављају или деца малтретирају родитеље. И то је страшно, али то је живот. И ово је живот и може да буде леп - истакла је глумица, откривши тада да је од мужа имала највећу подршку:

- Бојан је диван. Њему верујем најдуже и зато највише. Дивим му се што ме разуме и трпи. Често ми треба самоћа, мало мужева би то трпело - признала је тада глумица.

(Сторy)