Извор:ФОТО: Принтскрин / Јутјуб/ Амиџи Шоу/ATA имагес

"ЧЕКАО САМ ТЕ ЦЕЛОГ ЖИВОТА": Дарко приредио славље Каћи

Извор: Нпортал

17.08.2024.

11:15

ДАРКО је направио спектакуларно изненађење за своју вољену супругу Катарину поводом њеног рођендана.

Катарина је прославила 34. рођендан иако није желела журку поводом истог.

Њен супруг Дарко Лазић, је решио да је изненади тако што јој је приредио прославу у једном ресторану са најближима. Катарину је овај гест расплакао. 

BloombergAdria.com

 

- Хвала свима на лепим жељама! Синоћ нисам стигла ништа да окачим, али ево сада пар сторија. Нисам планирала да славим рођендан, па смо Дарко и ја кренули на вечеру. Међутим... - писало је у једној њеној објави на Инстаграму.

- Дарко је окупио моје најмилије и изненадио ме... Хвала мојој породици и пријатељима који су ме изненадили јуче и највеће хвала мом мужу који је све то осмислио и организовао - навела је она потом.

BloombergAdria.com

 

- Моја мама која ме зове да ме пита да ли ћемо свратити после вечере да ми дају поклон... А у ствари је на путу до ресторана! - написала је Каћа.

Певач и његова вољена супруга ситно одбројавају до рођења њихове ћерке. Катарина је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију голог стомака и написла: 

- Здраво 34. годино, бићеш савршена! Добродошла 34. и 8. месец. Пролетеле су брзо 34 године, али и седам месеци од како смо сазнали за тебе, принцезо!

BloombergAdria.com

 

У једном сторију и фолклер је написао: Чекао сам те целог живота, јер сам знао да негде постојиш. Дању сам те звао, ноћу сам те сањао и на крају састасмо се ми.