Извор:Фото: Профимедиа

ЈОКИЋ, ДОНЧИЋ, БОГДАНОВИЋ... У Љубљани се спрема спектакл

Извор: Нпорал

17.08.2024.

16:08

ГОРАН Драгић званично се опрашта од кошарке 24. августа у Љубљани и очекује се да ће тамо бити и Лука Дончић, Богдан Богдановић и Никола Јокић.

Биће многе звезде светске кошарке, како они који сада доминирају у игри под обручима, тако и они који су то радили раније и сада су у пензији.

Биће то прави спектакл, посебно ако се узму у обзир имена која ће тамо да учествују.

На званичном сајту стоје имена асова који су потврдили учећше и листа је импресивна - Никола Јокић, Лука Дончић, Богдан Богдановић, Дирк Новицки, Дејан Бодирога, Марко Гудурић, Предраг Даниловић, Мирослав Берић, Стив Неш, Крис Бош, Бобан Марјановић, Владимир Радмановић, Робин Лопез, Бено Удрих, Марко Симоновић, Луис Скола, Саша Загорац, Небојша Јоксимовић, Леандро Барбоса, Зоран Драгић, Јака Лакович, Јака Блажич, Едо Мурић, Еразем Лобек, Домен Лорбек, Жига Димец, Никола Вучевић, Алексеј Николић, Марко Милић, Матиц Ребец, Гашпер Видмар, Александар Ћапин, Влатко Чанчар, Урош Слокар, Рашо Нестеровић, Саша Павловић, Сани Бечировић, Боштјан Нахбар, Матјаж Смодиш, Примож Брезец, Клемен Препелич и Миха Зупан.

BloombergAdria.com

 

Они се налазе на списку, мада уз то пише "ускоро опширније" што би могло да значи да би још неко ново име могло да се нађе међу учесницима овог спектакла. Улазнице за овај догађај распродате су за само 20 минута.

Меч је на програму 24. августа, док ће се дан раније одржати драфт, нешто слично као за Ол-стар НБА лиге. Тада ће бити познато ко ће бити са ким у тиму.

Драфт ће се одржати на гала вечери која ће имати добротворни карактер. Исто важи и за меч, пошто ће новац од улазница да иде у фондацију Горана Драгића.

(Мондо)