Извор:Фото: АТА имагес

"ЖРТВОВАЛА СВЕ СВОЈЕ": Пријина мајка добила отказ због ње

Извор: Нпортал

18.08.2024.

08:03

БАЛКАНСКА звезда Александра Пријовић причала је о својој каријери и љубави са Филипом Живојиновићем.

Када је одржала трећи концерт у Загребу, Александра је замало заплакала када је отворила душу  о свом животу: 

- Мајка је добила отказ и жртвовала је све своје због мене и финансијски је било тешко, а моја тетка је била ту. Никада нећу заборавити када је послала новац да бих купила хаљину за такмичење - испричала је Александра и том приликом погодила многе.

Такође, Теа Таировић која је била гошћа на њеном концерту се расплакала пред свима. 

Иначе, Александра је започела каријеру учествовањем у такмичењу Звезда Гранда 2012. године где је била једна од запаженијих учесница. Неколико година касније, она је упознала Филипа Живојиновића за кога се удала 2018. године, а родила му је сина Александра.

- Не сећам се где смо се упознали, али знам да нас је судбина везала. Пре него што смо почели да се забављамо годинама смо се сретали на разним местима, у пролазу. Виђали смо се и код Брене и Бобе на приватним журкама на којима сам често певала, мада то је све било у пролазу, без званичног упознавања -испричала је Александра једном приликом.

Искре између Филипа и ње су врло брзо севнуле: 

- Чим сам га упознала, знала сам да ће то бити љубав за цео живот. Наш први пољубац десио се у мом стану на Вождовцу. Одмах ме је освојио манирима, начином размишљања и ставовима. Још тада сам знала да ћу се удати за њега и да је он прави. Одушевио ме је први пут када је требало да дође код мене. Питао ме је шта ћу да попијем и поједем, да донесе. Ја сам рекла "ништа", јер знате како је у почетку – кад вам се неко свиђа, нити сте гладни, нити сте жедни - казала је она и додала:

- Он је инсистирао да му кажем шта пијем и ја сам рекла да пијем само воду. Он се после појавио код мене са пакетом воде. То ме је купило, тај његов гест, јер сам схватила да обраћа пажњу на оно што причам. Ко би вам донео пакет воде када се подразумева да у кући имате воду.

(Срећна)

#ВИП #Александра Пријовић #Филип Живојиновић #Александар Пријовић и Филип Живојиновић #мајка Александра Пријовић