Извор:Фото: Инстаграм принтскирн/bojana__rodic/oljaradoicic

"РАДИ КАО СИНГЕРИЦА": Мирко проширује бизнис

Извор: Нпортал

18.08.2024.

10:24

МИРКО Шијан , син Гоце Божиновске, решио је да прошири свој бизнис.

Млади бизнисмен се огласио на свом Инстаграм профилу са обаваштењем да му је потребна још једна радница: 

- Потребна радница на Бајлонијевој пијаци. За више информација јавите се у поруци - написао је Мирко на Инстаграму.

Мирков план је био да запосли мајку, али она жели да чува унуке иако се не не либи посла:

- Мирко ради као "сингерица". Све би он да упосли, и сестре и мајку и комшилук. Шалу на страну, одлично му иде ово са живином. Мислим да ће тиме да се баве докле год добро иде продаја. Прошириће он погон и на Сурчин, полако, видећете. Сада му је важно да нађе добре раднике јер неки су дали отказ - прича извор.

BloombergAdria.com

 

Гоцин наследник је једном приликом причао о производњи пилића: 

- Не разумем шта је лоше у томе да помажем и радим? Ми се бавимо производњом и продајом пилића, наравно да ћу отићи да обиђем своју тезгу, па ко не би то урадио на мом месту - рекао је Мирко на самом почетку разговора, па открио да су га људи на пијаци вероватно помешали са једним од њихових запослених који је задужен за превоз и истовар робе. - Људи су ме вероватно помешали са возачем. Имамо возача који ујутру рано довози робу, истовара је, такође имамо и продавачицу, па нема потребе да то радим ја, иако ми није проблем. Бојана и ја се више бавимо папирима, али знамо и остало - рекао је он и додао:

- Имамо запослених колико хоћете, али наравно да, када постоји проблем, латићу се и тог дела посла, а и када нема проблема, дођемо да видимо да ли је све у реду, да обиђемо све, не знам шта је ту чудно - објаснио је он у разговору за Курир прошле године.