Извор:Фото: АТА имагес

РАСТОПИЛА СЕ КАД ЈЕ ЗАПЕВАЛА: Девојчица одушевила Карлеушу

Извор: Нпортал

18.08.2024.

14:15

БАЛКАНСКА дива Јелена Карлеуша овог лета држи наступе широм региона.

Певачица је остала задивљена када јој је на приморју пришла девојчица и запевала њену песму "Пуцај у љубав". Јелена није одолела, па се придружила тинејџерки .

- Ово је тако талентовано дете, браво, ово је било немам речи - била је одушевљена ЈК, а њихов заједнички снимак побрао је бројне симпатије.

Дива је 17. августа прославила рођендан, њени фанови  упутили су јој низ честитки, а Јелена им се захвалила почастивши их спотом за песму "Бенга". Према писању "Информера", Јелена је снимила све најопасније сцене и није штедела на овом пројекту па је за екранизацију песме издвојила чак пола милона евра. 

BloombergAdria.com

 

- Песма "Бенга" била је омаловажена до те мере да је на друштвеним мрежама проглашена за скип песму. Десио се и преседан у историји шоу-бизниса, да сам аутор текста (у овом случају Газда Паја) на Иксу напише да је песма, цитирам "неслушљива" и да је сагласан са мишљењем већине да је песма промашај иако је песму написао и за то добио хонорар. Песма "Бенга" по слушању није прелазила статистичку грешку што су показивале све бројке и прегледи. Једино што је имало тенденцију да обори све рекорде био је хејт. Јавне личности су се утркивале да дају свој углавном негативан суд и допринесу масовном нападу. Годину дана касније, песма "Бенга" бележи скок слушаности од 800 одсто по статистици на музичким платформама и сада води као најслушанија песма лета. Било је потребно годину дана да песма "експлодира" на ТикТоку и ја сам је уврстила на списак песама на концертима. Да, чак сам је и ја привремено била избацила. Сада бенгамо заједно уз нови музички правац који сам родила у болном порођају без епидурала дугом годину дана - написала је ЈК.