Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

"ДУШКО МЕ НЕ ЗАНИМА" ЈК има нову симпатију: "Грлио и љубио"

Извор: Нпортал

18.08.2024.

17:05

"ДУШКО ме више не занима, сада сам задовољна"

Музичка звезда Јелена Карлеуша јуче је прославила свој 46. рођендан, а публику је изненадила спотом за песму "Бенга", који је врло брзо покорио домаће листе. Поп дива је одлучила да за рођендан отвори душу и проговорио о свему што интересује домаћу јавност. Карлеуша је, између осталог, признала да је Душко Тошић више не занима, као и да има нову љубав.

Шта сте пожелели себи за рођендан, чини се да имате све?

- Нисам жена која има све, можда то тако делује са стране, али сви ми имамо жеље, планове и амбиције, па тако и ја. Многе жеље сам остварила, али бих волела да се још пуно тога деси у мом животу, јер имам снаге и елана, као да сам тек почела. Као да се десила нека мотоморфоза, као да сам поново рођена са моја два албума, енергетски, физички и ментално. Чак ми се и публика променила, порасла је нова, направио се пун круг и поново крећем из почетка.  

Како коментаришете то што ваш љубавни живот изазива огромну пажњу, а неки га чак називају и скандалозним?

- У мом љубавном животу се свашта страшно издешавало последњих година, толико страшно да мислим да ниста везано за мене више није вест, јер како надмашити претходни хаос и лудницу. Људе више ништа не може да изненади. Када људи причају о мени, воле да кажу да сам склона скандалима, за мене мој живот није скандал него живот. Никада нисам желела да нешто буде скандалозно, моја једина жеља је била да будем срећна, али, ето, није се дало.

Да ли у вашем животу сада постоји неко, да ли сте заљубљени?

- Могу да кажем да постоји неко. Али све у своје време... Душко и ја дуго нисмо у тим муж-жена односима, односно више од пет година и било би нереално да се мени нико не удвара, да се мени нико не допада и да ме неко није загрлио и пољубио. Не кажем да сам заљубљена, али задовољна јесам. Нисам неко ко блиста због неког другог, ја блистам углавном када сам задовољна сама собом. То је најбоље решење свих женских проблема, блистајте, драге даме, због себе, не због партнера јер једино сте ви та константа.

Информер