Извор:Фото: Профимедиа, Јутјуб принтскрин/Alain Delon

РУКУ ПОД РУКУ С ДЕЛОНОМ Сусрет српске фолкерке и глумца ФОТО

Извор: Нпортал

19.08.2024.

07:53

ФИЛМСКА икона, Ален Делон, преминуо је у 89. години, после дуге и тешке болести.

Сахрана Алена Делона биће одржана наредних дана на приватној церемонији, како је најавила његова породица.

Глумчева деца су своју тугу изразила у изјави:

- Преминуо је мирно у свом дому у Дучију, са децом и породицом поред себе. Породица вас моли да поштујете њихову приватност у овом изузетно болном тренутку жалости.

Познато је да је Делон био велики заводник, а изгледа да ни наше певачице нису остале равнодушне на његов шарм. У прилог овоме говори и чињеница да је један од највећих имена европског филма једном приликом ухваћен како иде руку под руку са познатом српском фолкерком.

BloombergAdria.com

 

Фотографија Делона и Злате Петровић осванула на насловној страни "Сабора", а када је упитана да ли ће то потрајати, певачица је одговорила:

- Па наравно да неће. Ален ми је само одскочна даска да ускочим у свет филма, јер кад могу Шер и Драгана Мирковић што не бих и ја.

У тексту под насловом "Одскочна даска", наводи се следеће: "Злата Петровић је превршила сваку меру са тим својим новим љубавима. Таман помислимо да ће да се скраси са новим момком, а она га откачи, она сурово. Ево, сада је "ћапила" Алена Делона, али ни то неће дуго да траје".

BloombergAdria.com

 

Нема никаквих доказа да је Злата заиста и била у емотивној вези са сада покојним глумцем већ је све остало на нивоу шале.

Љубавни живот позната певачице одувек је био интересаснтан јавности. Тако је интересантна љубавна прича са оснивачем "Гранда" Сашом Поповићем који ју је наводно требао одвести пред олтар, али је на крају своју срећу пронашао и са Сузаном Јовановић са којом је и дан данас у складном браку.

Тренутно у животу певачице не постоји мушкарац, бар како она каже.