Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

ЖЕЛЕЛИ РАЗЛАЗ Настао преокрет у Николином и Бојанином животу

Извор: Нпортал

19.08.2024.

09:28

НИКОЛА Роквић и његова супруга Бојана Баровић су годинама у складном браку, а певач је открио да је пре него што су решили да се венчају имали једну кризу у вези. На срећу, решили су проблем и сада имају троје дивне деце.

Певач је искрено говорио о кризи у вези која је настала због даљине. Он и његова супруга су тада били посвећени свако свом послу и живели су на релацији Србија- Америка: 

- Ми смо пет година живели на релацији Србија - Америка. Трпи мој посао овде, њен тамо, па се дешавају свађе у вези. Рекли смо у једном тренутку да ћемо да се разиђемо. Тешко ми је било, а мучили смо се много. Тада ми се опет јавио тај осећај лепоте - рекао је Никола.

Када им је био најтежи тренутак у вези, певач се посветио духовности. Тада су ствари биле доста другачије: 

- После сам схватио да је то благодат. Унутрашњи глас ми је рекао да наставим да читам "Нови завет". Отворио сам јеванђеље по Луки, рођење Светог Јована Крститеља. Два петка сам ишао да певам с људима у цркви. Молио сам се испред ризе Свете Петке и Светог Јована да Бог споји мене и Бојану, да немамо више ту раздаљину - искрено је рекао Никола.

Право чудо се догодило када је Никола пожелео да Бојана остане у другом стању: 

- Не знам зашто сам тада рекао: "Боже, волео бих да је Бојана трудна, да се скућимо на једном месту и да се не раздвајамо више". Рекао сам у једном тренутку да Бог постоји само ако је Бојана трудна. Она после долази из Америке и даје ми поклон - рекао је он и наставио:

- Док сам узимао, испод поклона ми је дала у руку и тест на трудноћу. Тад сам се шокирао! Нисам могао реч да изговорим. Дакле, Бог постоји и, с друге стране, остварила ми се та велика жеља - искрен је био Никола у једној емисији.