Извор:Фото: Профимедиа

МИХИН ЗЕТ ПОСТИГАО ПРВЕНАЦ: Посветио га покојном Синиши

Извор: Нпортал

19.08.2024.

09:43

АЛЕСАНДРО Вољако, супруг Вирџиније Михајловић, посветио је први гол у каријери Синиши Михајловићу.

Дефанзивац је био стрелац водећег поготка за Ђенову на утакмици против Интера (2:2) у првом колу Серије А. Био је то први гол у каријери овог фудбалера који је помогао својој екипи да дођу до бода против актуелног шампиона Италије.

Вољако и Вирџинија чекају друго дете, а након утакмице је емотивно говорио о преминулом легендарном фудбалеру.

- Овај гол посвећујем својој породици и Синиши, о ком често размишљам - рекао је Алесандро.

Вољако је више пута причао о томе колико је везан за Михајловића. Недуго након што је Синиша преминуо одиграо је 100. утакмицу у каријери на стадиону "Свети Никола" у Барију на којем је Михајловић са Црвеном звездом постао шампион Европе.

- Овај мали јубилеј посвећујем својој породици, пријатељима, али пре свих теби, Синиша. На стадиону на ком си постао шампион, на стадиону о ком сам ја маштао као дете, пред мојим градом у овако посебној утакмици одиграо сам 100. утакмицу. Пут се наставља, има још пуно циљева испред мене, али ћеш ти увек бити ратник који је уз мене - поручио је тада.

Подсетимо, Михајловић се од јула 2019. године борио са леукемијом. У једном тренутку стање му је било боље, па се вратио тренерском послу у Болоњи, али болест се поново вратила.

BloombergAdria.com

 

Преминуо је у Риму 16. децембара 2022. године.

Синиша Михајловић је играо за Војводину и Црвену звезду, пре него што се преселио у Италију где је наступао за Рому, Сампдорију, Лацио и Интер између 1992. и 2006. године.