Извор:Фото: Милена Анђела

"ЈАКО САМ УПЛАШЕНА": Верица после инцидента са комшијама

Извор: Нпортал

19.08.2024.

10:57

ВЕРИЦА Ракочевић и Вељко Кузманчевић током синошње вечери имали су врло непријатну ситуацију у којој је морала да интервенише полиција.

Познати пар живи на Авали већ једанаест година мирним животом, а сада је тај мир нарушен због непримерног понашања комшије који се према Вељковим речима напио и почео да вређа. 

Сада се после завршеног инцидента огласила Верица и рекла како се осећа: 

- Ово је једно тако мирно и дивно окружење, где сви функционишемо на један културан и цивилизован начин. И ето досели се човек пре годину, две дана и крене пакао. Од тога да се дере на комшије што цури вода кад пада киша, до неких других баналних и крајње непотребних ствари. Али тако је како је. И шта се дешава. Од петка до понедељка не да трешти музика, него убија, мораш да попијеш лек да би заспао. Вељко је лепо, културно скренуо пажњу неколико пута. Међутим, тај човек прође поред Вељка и прокоментарише како је лепо кад имаш децу, знате већ, вероватно му је циљ да увреди. На неки начин жели да покаже комплекс и снисходљивост. Вељко ради и дан и ноћ серију за Лазу, плус филм, велике пројекте, ја такође и уморни смо као пси и нама је потребан мир који смо до доласка овог човека и имали - рекла је Верица и наставила:

- Срећа у целој овој ситуацији је та да ми је ћерка са унуком била тај дан и отишла пре хаоса. Јуче креће музика и ја кажем Вељку: "Немој да реагујеш, затворићемо све". Међутим, човек наставља још јаче. Вељко узме телефон и почне да снима, да бисмо имали доказ за надлежне органе и да покажемо како се нарушава јавни ред и мир. Тај човек је кренуо да вређа: “Ј.... ти матер, умри, к....” ја крећем да се тресем. Замислите да Вељко није био ту, јер у том стању може да прескочи ограду. Што је најгоре, представља се као професор на факултету, ако се он тако понаша, онда можеш да помислиш да је у стању да уради свашта.

- У рају који си направио, у хармонији са целим комшилуком, теби је дошао из града неко ко жели да те натера да размишљаш да продаш све и одеш. Јако сам уплашена, била сам толико узнемирена да сам се тресла. Позвала сам полицију, људи су брзо дошли и написали пријаву. Вељко је био присебан, ја то не бих била у стању. Ја тог човека знам на добар дан, ниси му се замерио осим што тражиш свој мир у окружењу где смо дошли због мира. Па ми гледамо заиста да улепшамо крај и да са свима будемо фини и да не штрчимо из средине и ово је морало овим путем да иде. Ово је да заштитим свој мир. Моја порука је да кад имате контакт са оваквим људима пуних агресије и без емпатије, моментално зовите полицију - завршава верица Ракочевић за Курир.

Вељко је на свом Инстаграм профилу до детаља објаснио шта се догодило: