Извор:Фото: Фејсбук/Објави, помози, спаси, удоми

ПОТРЕСНА СУДБА ПСА МАЗЕ: Умрле јој власнице - остала сама

Извор: Нпортал

19.08.2024.

14:37

"ДАНИМА су пријатељи породице тражили Мазу и коначно је нашли како лута, преплашену и саму, потпуно неснађену јер се никада није нашла на улици а њених људи који су је волели више нема да о њој брину."

Пас Маза, прелепа мешанка из Београда суочила се са најтежим тренутком у свом животу. Преко ноћи је изгубила све што је имала и волела – свој дом, људе који су је волели, и сигурност коју је имала.

Након породичне трагедије у којој су преминуле њене власнице, мајка и кћерка, Маза је остала потпуно сама, препуштена улици. А како преминуле нису имале никог свог, спасена је од Зоохигијене која је хитно тражила нови дом за њу.

- Пас Маза, мешанка прелепих очију, вољена и мажена...остала је потпуно сама на улици. По пријави комшија дошла је по њу Зоохигијена, јурили су је као да је звер, рањена и крвава успела је да им побегне.

BloombergAdria.com

Данима су пријатељи породице тражили Мазу и коначно је нашли како лута, преплашену и саму, потпуно неснађену јер се никада није нашла на улици а њених људи који су је волели више нема да о њој брину. Маза сада тражи дом. Предивног је карактера, удомљава се за живот у стану или кући.

Маза има око четири године, зна да да шапу, да седне и легне, зна да иде на поводац, има хигијенске навике и спремна чека свој нови заувек дом који заслужује - стојало је у објави унутар Фејсбук групе "Објави, помози, спаси, удоми".

BloombergAdria.com

Мази се брзо осмехнула срећа те да је након два дана од апела и добила свој нови дом и своје нове власнике.

(Блиц)