Извор:Фото: Н. Скендерија, Н. Живановић

ОГЛАСИЛА СЕ ЖЕЛЕЗНИЦА Откривени нови детаљи велике трагедије

Извор: Нпортал

19.08.2024.

14:40

На делу барске пруге између Лазаревца и Лајковца, данас у 12.40 сати, на путном прелазу обезбеђеном светлосним саобраћајним знацима и саобраћајним знацима на путу, путнички воз је налетео на аутомобил, који је прелазио преко пруге, саопштено је из Инфраструктура железница Србије.

Том приликом, како се наводи даље, три особе из аутомобила су погинуле, док је четврта особа задобила тешке телесне повреде.

Погинуо је возач „аудија“, као и две малолетне особе, саопштавају.

- Сви уређаји на путном прелазу су били укључени и потпуно исправни, које је возач путничког возила није испоштовао. На лице места одмах су изашли МУП и Хитна помоћ - саопштено је из Железница.

Железнички саобраћај на овом делу пруге је у прекиду, додају.

- Инфраструктура железница Србије изражава саучешће породицама настрадалих и жаљење због несреће која се догодила. Инфраструктура железница Србије и овај пут поново упозорава и апелује да се на путним прелазима поштују прописи и саобраћајна сигнализација, да се вози опрезно и одговорно. Само на тај начин могу се спречити овакве несреће и сачувати људски животи - закључује се у саопштењу.

#црна хроника #црна хроника вести #железничка несрећа #погинула деца #деца погинула у саобраћајној несрећи #судар воза и аутомобила