Извор:Фото: Antonio Ahel/A.H./АТА имагес

ИСКРА О ВОЈИ: Никад нисам била приоритет - родитељ "нарцис"

Извор: Нпортал

19.08.2024.

16:29

ЋЕРКА Воје Брајовића, глумица Искра, својевремено је открила да са својим оцем Војом нема баш савршен однос...

Однос какав данас имају Искра и Воја Брајовић захтевао је много заједничког рада и труда. Наиме, млада глумица није крила да након развода својих родитеља са оцем није имала сјајан однос.

- Завидим деци познатих родитеља која имају бољи однос са очевима, јер ја га просто немам. Имам легендарну мајку и пре ћу рећи да сам ћерка легендарне мајке, која ме је извела на пут, а не ћерка легендарног оца.

Сада ћу говорити да сам ја мајка легендарне Инес, која ће бити једна велика фаца - рекла је пре неколико година Искра која је у међувремену поправила однос са оцем.

BloombergAdria.com

На Инстаграму често објављује његове фотографије са ћерком, али један њен коментар изазвао је сумњу да је све у најбоље реду са њховим односном.

Наиме, Искра је коментарисала објаву на Инстаграму у којој се радило о нарцисима.

- Нарциси остављају најближе људе да се боре сами без икаве подршке док глуме велике доброчинитеље и велике хуманисте пред потпуним странцима. Било да је рећ о пословној кризи, били да је неко вама близак тешко болестан, било да је реч о томе да сте у другом стању или да је порођај тек прошао и да је сада на реду брига о беби. Они ће тада нестати и оставити вас да се борите сами док успут гледате како помажу потпуним странцима и небитним људима - испричала је Дивна Миловановић психолошка саветница и ауторка Јујтуб канала "Позитивна стварност" а ћерка легендарног глумца се надовезала.

BloombergAdria.com

- Нарцис родитељ, исто честа појава. Познајем такве у блиском окружењу. Подметаће се за сваког што би се у народу рекло за "Курту и Мурту" чисто да би сакљупао поене и симпатије, а када треба његовог породици нешто, нађе изговор зашто то не може - написала је Искра а многи су се запитали да ли се ова објава односи на њеног оца, легендарног глумца.

Подсетимо, Воја Брајовић оженио је своју љубав из детињства, Љиљану, са којом је добио сина Вукоту и ћерку Искру. Ипак, брак није потрајао, а Воја је годинама касније оженио колегиницу Милицу Михајловић са којом има сина.

- Пуне 24 године сам живела само са мајком, а сада живим са својом ћерком Инес. За све то време мој отац је изградио другу породицу, са другом женом. Без обзира на то што ми имамо диван однос, нисмо на тај начин присни и блиски, тако да никада нисам била његов приоритет да ми на неки начин помогне или да ме саветује.

(Сторy)