Извор:Фото: Д. Карадаревић

ГДЕ ЋЕ ИМ ДУША? Најтужнија слика са Златибора (ФОТО)

Извор: Нпортал

19.08.2024.

16:58

Заборављен...

После силовитог невремена које је јуче погодило подручје Златибора, једна потресна фотографија изашла је у јавност и многе кориснике друштвених мрежа растужила.

Фотографија коња, самог, везаног за дрво и остављеног на милост и немилост усред шуме, који је претрпео јако невреме подељена је на Инстаграм страници "Србију_упознај" и призором отворила нека важна питања о људима и њиховим односима према животињама.

- Једна тужна фотографија везане и заборављене животиње. (Фотографија је настала одмах после невремена) - стоји у опису Инстаграм објаве.

Како се на потресној фотографији може видети, коњ је у шуми стајао поред дрвета за које је био везан погнуте главе, вероватно преплашен након што је преживео право невреме и обилне количине града које су се сручиле на Златибор.

Коњ често преживљава исту судбину?

Призор је потресао велики број људи на друштвеним мрежама који нису могли а да не прокоментаришу ситуацију.

"Животињу не знају да склоне, а преко исте те животиње знају да узму паре. Срамотно је какви смо као људи, што више упознајем нашу 'расу', све више волим животиње!", "Кад би животиње причале, човек би само могао да се стиди! Претужна фотографија", "За ово треба коњ да се одузме власнику", "Он је јадничак стално ту...и баш после једног сличног невремена са градом смо га и ми видели ту тужног и везаног", били су само неки од коментара испод објаве.

(Блиц)