Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Grand online/Профимедиа

"Све што имам преписао сам њој - њу волим највише"

Извор: Нпортал

20.08.2024.

08:12

"УВЕК ГОВОРИМО о неким материјалним стварима, а ја све што сам стекао у животу њој сам преписао"

Шериф Коњевић више деценија је на естрадној сцени. Као један од најпопуларнијих фолк певача с простора бивше Југославије, који и дан данас ради пуном паром, зарадио је много, већина каже милионе, а све што има преписао је супрузи Канити.

BloombergAdria.com

 

Њих двоје са сином живе у Сарајеву. Имају једну од најлепших кућа на Илиџи, чија врата је прошле године отворио екипи Курира.

Канита је Шерифова друга супруга, али се она не појављује у јавности. Они који је познају кажу да је лепотица. Певач је једном приликом на Курир телевизији јавно исказао своју љубав према животној сапутници, а онда је и открио да све што има припада њој.

- Ја своју жену волим највише на свету. Све што имам оставио сам њој. Увек говоримо о неким материјалним стварима, а ја све што сам стекао у животу њој сам преписао. Она је то заслужила – рекао је Шериф и додао:

- Волим људе који су конкретни и који ништа у животу не причају сувишно. Не прича ништа сувишно, води рачуна о мени, о мом стајлингу… Кроз живот сам се наслушао разних језика, дај мало да уживамо – рекао је Коњевић.

BloombergAdria.com

 

Шериф је пре Каните био у браку са Јасном, која се после развода од певача удала за његовог колегу Нину Решића. Она је по окончању брака остала да живи у кући коју је добила разводом, коју сада, према писању босанских медија, жели да прода.

Курир