Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм djanimusic /sandraafrika

"ЂАНИЈА ЈЕ СТИГЛА КАРМА": Сандра му није остала дужна

Извор: Нпортал

20.08.2024.

09:22

"МИСЛИЛА САМ да је он мало другачији"

Фолкер Радиша Трајковић Ђани дигао је на ноге јавност после прославе успеха српских спортиста на Олимпијским играма у Паризу, када је јавно прозвао своје колеге који су се "отимали" око микрофрона, па он није стигао да отпева ниједну песму.

Сандра Африка је сад у емисији "Претрес" на Хyпе телевизији раскринкала колегу Ђанија, управо њега оптуживши да отима микрофон колегама и да када је реч о бакшишу сви договори падају у воду.

BloombergAdria.com

 

- Мислим да ме колеге воле, ја волим њих. Буквално са свима разговарам. Не могу да кажем. Не могу да кажем да на некога нисам љута. Имам разлога, наравно - почела је причу Сандра.

Водитељ ју је одмах прекинуо и упитао да ли је реч о Радиши Трајковићу Ђанију, на шта је она одговорила:

- С њим сам изгладила односе. Океј смо сада, на "ћао-ћао". Мислила сам да је он мало другачији.

- Да ли је стварно бакшиш био проблем? - упитао ју је водитељ.

BloombergAdria.com

 

- Проблем је био његов однос према мени, генерално. Непријатан, гледао ме је као ривала, а отишли смо да заједно радимо турнеју, ја њега уопште нисам тако гледала. Мислила сам да је нама лепо, да се зезамо, а колико си ти узео пара, колико ја, не да ме не занима... Не волим материјалисте и људе који све гледају кроз новац. Нећу да седим са тобом само из користи ако ми не пријаш.

- Тада сам први пут била у Америци. Кума ми је у Мајамију, хтела сам и да одемо до ње, да се зезамо. Мислила сам да ћемо се дружити, а он је све гледао кроз новац. Рекла сам му: "Човече, нисам ја дошла да се бијем са тобом и отимам за микрофон и свађам око тога ко ће колико да пева!" Ако смо се договорили да свако пева по сат времена, тако ће бити. Не може да дође за 20 минута када види да ја узимам новац и да су ми пуне руке пара. Не може то да ради само да ја не бих јел'те узела све могуће паре у кафани, па да не остане за њега. Јако је ружно - рекла је певачица.

По свему ономе што је рекла Сандра Африка, Ђаније је стигла карма.

Курир