Извор:Фото: Zorana Mandic/ATAImages

"НИЈЕ МОГАО ДА ПОДНЕСЕ": Због дечка оставила највећу љубав

Извор: Нпортал

20.08.2024.

16:54

"Због љубави сам престала..."

Мирјана Бобић Мојсиловић о приватном животу мало говори. Поред богате каријере, списатељица никад није запостављала најважнију животну професију ‒ улогу мајке. И то јој се позлатило.

Ћерка Мила није кренула њеним списатељским стопама. Определила се за потпуно другачији свет, дипломирала је архитектуру, а мама често истиче колико је поносна на њу. С разлогом.

Била је још беба када је изгубила оца. Мирин супруг Љубомир Мојсиловић преминуо је прерано, у 37. години, па је сама одгајала ћерку, одлучна у намери да се више не удаје.

BloombergAdria.com

- Она је моја слаба тачка у најлепшем смислу. Љубав према детету је најчистија и најузвишенија јер је безусловна - изјавила је једном приликом Мирјана Бобић Мојсиловић.

Након смрти супруга, нови дечко Мирјане Бобић није био ни на видику. Међутим, она је сада решила да отвори душу и јавно призна да је у једном периоду у њен живот ушао други мушкарац због кога се одрекла највеће љубави - цигарета

- Престала сам да пушим због љубави, мој бивши није могао да поднесе да ја пушим, тако да сам ја решила да дам шансу алтернативи - била је искрена Мирјана Бобић у снимку на друштвеним мрежама.

(Хелло)