Извор:Фото: Katarina Drajic/ATAImages

ПАТИМ! Марић искрен: Пустим сузу и све исплачем - мушко сам

Извор: Нпортал

20.08.2024.

20:09

" Има нечег растерећујуће лепог у тим сузама..."

Иако има само 34 године, Милан Марић увелико ужива у статусу једног од најцењенијих, па и најаангажованијих глумаца на овим просторима.

Млади уметник вредно ради, а на питање шта му због бројних обавеза највише недостаје, каже:

- Недостаје ми сна. Мало више времена за мене и људе око мене. Времена за неко опуштање и уживање. Не желим да звучи као да се жалим, не жалим се. На крају крајева, сам сам изабрао овакав ритам.

Милан је недавно прославио рођендан, а с времена на време објави и призоре с мора, па нема сумње да је током лета стигао да се одмори и обнови енергију пред почетак нове позоришне сезоне.

BloombergAdria.com

Није тајна да је Милан Марић већ дуже време срећно заљубљен. Међутим, упркос томе што је у вези са Миом Бјелогрлић интересовање лепшег пола не јењава.

Гостујући у емисији “Балканском улицом”, маркантни глумац проговорио је и на тему емоција, па признао да му није страно да заплаче.

- Има нечег растерећујуће лепог у тим сузама. Пустиш сузу и, некако, све избациш. Мушко си и пре и после тога, нагласио је.

BloombergAdria.com

Искрено је признао да не схвата оне који се устручавају да заплачу.

- Не разумем, како неко може да има заблуду да мушкарци не треба да плачу. Па, онда живе те неке “полупане” животе до краја и мисле, као, то је мушко.

- Онда се, пред крај живота човек запита, а што сам патио. Не знам. Као, био сам мушко. Супер, запиши то у дневник: Био сам мушко у животу, све сам друго пропустио, рекао је Милан Марић и тиме, донекле, открио своју емотивну природу.

(Сторy)