Извор:Фото: АТА имагес

"ОВО НИЈЕ НИШТА НОВО": Вујадин викао на Мирку пред свима

Извор: Нпортал

21.08.2024.

07:58

ФУДБАЛЕР никако није желео да буде снимљен на црвеном тепиху.

Пре две године Вујадина и Мирку је пратио један скандан на премијери филма блиске пријатељице. Наводно, фудбалер се са невенчаном супруге посвађао зато што није желео да изађе на црвени тепих. 

Наводно је тада на њу галамио пред свима. Глумица се тада огласила и рекла шта се догодило. 

- Никада се нисам бавила демантима у свом животу. У медијима треба да будем због посла. Не волим да приватне ствари испливавају у јавност - рекла је она том приликом, па објаснила ситуацију која се тада догодила на премијери филма.

- Вујадин и ја смо били на премијери филма, пријатељски смо дошли код Сандре Митровић како бисмо погледали њен филм. Вујадин је неко ко воли да је у медијима искључиво због спорта, обоје не волимо приватне ствари да јавно показујемо. Те вечери, црвени тепих је био постављен за моје колеге и уметнике, самим тим са и ја ту прошетала. Он не воли да пролази кроз те ствари. Вујадин воли да је једино на правој фудбалској трави и на терену и ја то од почетка забављања поштујем. Ово ништа није било ново, да он не воли да се слика и даје интервјуе. Ништа ту мени није било страшно - поручила је тада Мирка за "Блиц".

Мирка је замолила Вујадина да испозирају заједно  на црвеном ттепиху, а њему се то није нимало допало: 

- Бежи, бре. Иди сама. Не занима ме то - викао је Вујадин на жену пред свима и све време одмахивао рукама.

Глумица га је одвела иза стуба да га уразуми, али он је остао неумољив.

#Мирка Васиљевић #Вујадин Савић #скандал Мирка Васиљевић и Вујадин Савић #глумица Мирка Васиљевић #фудбалер Вујадин Савић