Извор:Фото: Принтскрин Јутјуб/AmiG Show

"БИО ЈЕ ЗДРАВ, ПРАВ": Јана се не мири са његовом смрћу

Извор: Нпортал

21.08.2024.

09:19

ПЕВАЧИЦА Јана Тодоровић је пре три године доживела велику породичну трагедију.

Јанин сестрић имао је само 33. године када је преминуо. То је за певачицу био један од најтежих периода у животу. 

Упркос трагедији, певацица је морала да ради, а најближи су јој помогли да дође себи: 

- Наравно да се деси као и у сваком послу да ми је некада свега преко главе. Дешава се да будем преуморна и од путовања, од људи, некада и од саме себе. Али је песма ту која побеђује у најтежим, али и у најлепшим моментима у животу. Мени су помогли песма и људи који долазе на моје наступе да ја будем данас то што јесам, да нисам психички пала после свега што се дешавало – рекла је она.

Истакла је да из породице још нико не може да се помири са овим губитком: 

- Ја некако знам да ако ја паднем, сви моји око мене су пали. У кући сам ја та стена која подиже и своју сестру и сестричину и ћерку. Моја ћерка је такође осетила ту највећу бол, ми смо били ван земље када се то десило са мојим сестрићем и она је све то са мојој сестром слушала и преживљавала. Ја морам да будем јака због свих њих.

Балканаска звезда је са сузама у очима причала о овом губитку: 

- Био је здрав, прав дечко. Никада кафу није пио, не знам да ли је једном годишње узео пиво да попије, да не причам нешто дуго. Много ми је жао што више не смем да слушам музику коју сам волела да слушам, тада бих још више пала. Покушавам себи да објасним да су то судбине и да је то живот, дешавају се такве трагедије и другим људима, али сам се питала зашто баш нама то десило - закључила је Јана за Гранд.

#Јана Тодоровић #ВИП #певачица Јана Тодоровић #смрт сестрића Јана Тодоровић