Извор:Фото: Принтскрин/Инстграм/maelys_derudder

СА ЗВЕЗДОМ: Трудна Јована у друштву холивудске глумице

Извор: Нпортал

21.08.2024.

13:43

ЈОВАНА Стојиљковић ужива у трудноћи

Чувени босанскохерцеговачки редитељ Данис Тановић, чији је филм "Ничија земља" 2002. године овенчан Оскаром, приредио је прославу због 30. Сарајево филм фестивала. Гости су били глумици страни и домаћи. 

Присуствали су бројни глумци из света филма, укључујући и Мег Рајан, којој је додељено Почасно срце Сарајева. На прослави су били још глумица Снежана Богдановић и њен супруг и колега Уликс Фехмиу, као и Јована Стојиљковић, која је у поодмаклој трудноћи. 

BloombergAdria.com

 

Како је све изгледало могло се видети на профилу Данисове супругега Мализ де Руде Тановић. Појављивање Мег Рајан привукло је велику пажњу, а многи су коментарисали изглед славне глумице будући да се подрвгла естетским захватима.

Чувена холивудска глумица Мег Рајан јуче је одржала и Мастерклас у Босанском културном центру, а увече је организована специјална пројекција њеног новог филма "Wхат Хаппенс Латер". У овом филму потписује режију, али и игра главну улогу, осим ње појављује се Дејвид Духовни.

Мег је пре доделе награде прошетала црвеним тепихом Народног позоришта, где се фотографисала за медије, а оставила је и неколико аутограма на фотографијама девојчица које су са одушевљењем дочекале њен долазак. Било је то признање "за њен изузетан допринос свету кинематографије, невероватан таленат и утицај на филм".
Рајанова је, захваливши се публици и фестивалу примила награду уз речи: "Хвала на вашим срцима".
 

BloombergAdria.com