Извор:Фото: Друштвене мреже, Инстаграм принтсркин/srpskainfocom, Профимедиа

ПСИХИЧКИ ЛАБИЛАН: Ово је мушкарац који је убио троје у школи

Извор: Нпортал

21.08.2024.

14:47

За Мехмеда Вукалића, који је јутрос у Гимназији у Санском Мосту убио троје људи запослених у тој школи, познаници кажу да је било питање дана када ће да "пукне".

За Вукалића сви познаници кажу како је био миран и повучен, учествовао је у рату, а они који су га боље познавали тврде да је био психички лабилна особа, преноси Јутарњи лист.

У неколико наврата жалио се локалним новинарима како је наводно изложен мобингу на радном месту. То се поклапа са наводним мотивом напада: убијени су, према информацијама, били чланови комисије која је Вукалића, домара у школи, удаљила с посла.

У Санском Мосту, у Гимназији, и даље траје увиђај. Мехмед Вукалић је јутрос око 10.15 часова наоружан аутомастском пушком ушао у школу и одмах се запутио у кабинет директора. Ту су биле приситне и професорка енглеског Гордана Ниџан, секретарица Нисвета Кљунић и помоћник директора који је сведочио догађају.

BloombergAdria.com

Мехмед Вукалић

- Био је то стравичан призор, пуцао је у директора и ранио га. Притрчао сам да му помогнем, али ме је у том тренутку одгурнуо и испалио још неколико метака у њега - рекао је сведок.

Вукалић је затим хице испалио у професорку и секретарицу које су такође страдале на лицу места.

Затим је хитац испалио себи у груди. У свесном стању пребачен је у УКЦ у Бањалуку.

Овај догађај је дубоко потресао јавност Санског Моста, јер су сви убијени били угледни грађани и омиљени професори.