Извор:ФОТО: Профимедиа

ГЛЕДАЛИ СМО ЈЕ ПРЕ 50 ГОДИНА: Како данас изгледа Пипи?

Извор: Нпортал

21.08.2024.

17:23

ЧУВЕНА Пипи Дуга Чарапа, коју је тумачила глумица Ингер Нилсон данас је времешна госпођа од 65 година и већ дуго се не бави глумом.

Као врцаву девојчицу смо је гледали пре 50 година, а сад кад је погледате и даље на њој има оно нешто због чега су је обожавале хиљаде малишана широм света.

BloombergAdria.com

 

Својом харизмом и осмехом одушевила је свет када се са свега 10 година појавила у истоименом филму и очарала свет.

Осим у том филмском остварењу Ингер је глумила и у филму "Грипсхолм" редитеља Ксавијера Колера, а седам година касније и у једној немачкој серији "Дер Комиссар унд дас Меер".

BloombergAdria.com

 

Ипак, судбина ју је повукла на другу страни и Ингер је одлучила да батали глуму. Иако је од снимања Пипи Дуге Чарапе прошло 53 године, Ингрид и даље има свој препознатљиви осмех и пегицама које старије генерације јако добро памте и лако их препознају.

Ингрид од 2005. године живи и ради у Стокхолму као секретарица, а пре десетак година је учествовала у једном ријалитију у ком неколицина познатих особа борави у џунгли неколико недеља.

Упркос чињеници да је прошло 5 деценија од када смо је гледали као преслатку девојчицу са репићима и несташним осмехом, Ингрид је задржала ту ведрину и препознатљив израз лица због којег су је обожавале генерације малишана који су имали срећу да одрастају у периоду кад је Пипи Дуга Чарапа доминирала малим екранима.