Извор:Фото: Профимедиа/Тикток принтскрин/brooks_renovation

Реновирао кућу - подигао ТЕПИХ затекао право БОГАТСТВО

Извор: Нпортал

21.08.2024.

22:15

Испод старих дасака открили су благо!

Реновирање може донети неочекиване радости, а један пар из Лондона доживео је право изненађење док је обнављао свој дом.

Испод старих дасака открили су благо које им је донело много више од уштеде - пронашли су дијамантски паркет вредан десетине хиљада фунти.

Џош и Емили Брукс, док су обнављали своје имање у Волтамстоуу, Лондон, открили су право благо – савршено очуван дијамантски паркет скривен испод старог тепиха!

♬ original sound - Josh

Одушевљени овим ретким налазом, позвали су стручњака за подове, који је одмах препознао изузетну вредност дрвета. Након мерења паркета, који се простире кроз ходник и дневни боравак, стручњак је проценио да његова вредност износи између 20.000 и 25.000 фунти.

- Када смо први пут видели кућу, запазили смо мали део пода, али нисмо могли ни да сањамо да ћемо пронаћи дијамантски паркет у оваквом стању. Стручњак за подове који је дошао да га прегледа рекао је да је то један од најквалитетнијих храстових паркета које је видео, рекао је Џош.

Уместо да скину паркет, што им је првобитно била намера, Џош и Емили су одлучили да га задрже. Премазали су га лаком како би му вратили сјај и сачували његову вредност.

- С обзиром на простор који покрива, његова вредност је процењена на око 20.000 до 25.000 фунти. Планирамо да га избрусимо и завршимо лакирањем, додао је Џош.

Њихов ТикТок видео прикупио је преко 225.000 лајкова, а коментари су били пуни одушевљења!

(Крстарица)