Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

"ПРАВИЛИ СМО ГРЕШКЕ": Пеђа Дамјановић се развео у тајности

Извор: Нпортал

22.08.2024.

09:18

У ДАНАШЊЕ време, нажалост, разводи су постали свакодневица. Ипак, није баш уобичајено да се тај део приватности сачува од остатка света, а још ређе се чује за супружнике који и после краха брака остану у одличним односима.

То је, ипак, успео глумац Пеђа Дамњановић, кога смо гледали у бројним телевизијским серијама, као што су: „Ургентни центар”, „Игра судбине”...

Са супругом Љубицом растао се пре мање од годину дана, а затим је и напустио породични дом на Бановом брду.

BloombergAdria.com

Иза Пеђе, који тек што је закорачио у четрдесете, стоји подужи брачни стаж од 17 година.

Отац је троје деце. Ћерке Тиња и Хана, као и син Олег, већ су довољно велики па могу да разумеју жељу својих родитеља да ставе тачку на брак.

- Једноставно не живимо заједно, можда је то само период преиспитивања досадашњег живота и евентуалних малих грешака које смо правили, проводимо време сваког дана и и даље заједно решавамо гомилу проблема породичних, али и оних пословних и свих других који су део сваког човека на планети на дневном нивоу, за сад смо јако добри пријатељи, помажемо једно другоме сваки дан како би унапредили све што нас чека, али живот је чудо, никад не знаш где ће да те одведе и шта је испланирао за тебе - изјавио је Пеђа тада за Блиц.

Тиња Дамјановић кренула је, попут свог тате, да се бави глумом. Она у серији "Ургентни центар" тумачи улогу Сање, ћерке Марка Јањића који је побрао симпатије улогом др Павловића у Ургентном центру.

Пеђа Дамњановћ се након развода преселио у Барич, где је купио стан у непосредној близини породичне куће у којој живи његова мајка. Недалеко одатле је и сплав који има дуги низ година на прелепом делу Саве.

Будући да су његови наследници и раније долазили у тај крај, нова адреса њиховог оца није им непозната.

BloombergAdria.com

Некадашњи брачни пар, упркос томе што више не дели младалачку занесеност и заљубљеност, остао је у одличним односима. И даље се договарају око свих важних ставки везаних за одгајање њихове деце.

Петочлана породица недавно је виђена у пуном саставу на Црногорском приморју. Ипак, мада летују заједно, развод је и даље на снази.

Иначе, као и претходних месеци, Пеђа и његова колегиница Наташа Аксентијевић имају пуне руке посла. Наиме, са комедијом „Како сам се надала добро се нисам удала” обилазе Србију, али и околне земље, ширећи добро расположење и енергију.