Извор:Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Ново јутро

ЈЕРЕМИЋ: Јована је бахата - понижава колеге, а нема диплому!

Извор: Нпортал

22.08.2024.

10:56

ЈОВАНА Јеремић је својевремено јавно поткачила колегиницу Јовану Јоксимовић.

Јеремићева је том приликом истакла да нема конкуренцију, истичући да је Јованино време прошло. 

- Резултати говоре да је Јована Јоксимовић прошлост, тачније, она је плусквамперфекат у српском новинарству. То време надобудних и осионих водитеља без интегритета и без темеља је прошло. Сада ће они да се питају "Како ја немам легитимитет, како немам квалитет? Па немаш."

BloombergAdria.com

- Прво, легитимитет у овом послу може да има неко ко заврши озбиљан факултет, а Јована нема завршен озбиљан факултет. Без љутње, нека достави своју диплому, ја ћу моју, па да проценимо - објаснила је Јована, па оптужила колегиницу да је, како онда тврди, бахата.

- По рејтинзима, Јована је давно изгубила те рејтинге, није чак више ни у трци. Та бахатост и осилност, понижавање колега који раде на телевизији са њом. Шта су све колеге из екипе мени испричале, то је стварно нешто што када бих изнела у јавност потпуно бих јој уништила углед, а тиме не желим да се бавим. Не волим људе који понижавају друге да би себе уздигли, то су комплекси. Народ жели нормалне људе и истинске звезде које служе народу, а не да командују народу. То време лажног елитизма којем Јована Јоксимовић припада са још неким колегама је давно прошло време - рекла је Јеремићева за "Стар".

BloombergAdria.com

Иначе, ово није био једини пут да је Јована била директна по питању коментарисања водитељке с којом су се сви упоређивали. 

Иначе, ово није био једини пут да је Јована била директна по питању коментарисања водитељке с којом су се сви упоређивали. 

- Добро, Јована ми више није у конкуренцији јер она више није на националној телевизији - рекла је водитељка својевремено, а на питање у чему је разлика између њих две, она је тада навела:

BloombergAdria.com

- Огромна је разлика, пре свега у школи, у образовању, а онда и у приступу стварима. Али једна је и сличност, обе смо веома предане свом послу - истакла је Јована која је додала да она има завршен факултет:

- Ја имам завршен Правни факултет Универзитета у Београду са просеком 9,6 мастер правник, а питајте Јовану шта је она завршила - изјавила је Јеремићка пре неколико година.