Извор:Фото: Профимедиа

ПЕРИОД СТРАСТИ: На кога ће и како утицати Нептун у Рибама?

Извор: Нпортал

22.08.2024.

13:16

ОЧЕКУЈЕ нас преплитање планете снова и илузија – Нептуна са Десцендентом односно залазећим знаком у Рибама који управља свим нашим везама, нарочито оним емотивне природе.

Припремите се да зароните у потпуно нове, очаравајуће области астрологије са променама које вас очекују у наредном периоду.

Насупрот Асцендента, знака на Истоку који представља наш подзнак налази се Десцендент који заузима положај на западном хоризонту.

Знак који се још назива и залазећим управља сфером која обично највише занима све заљубљенике у астрологију – љубавним односима.

Ванземаљске вибрације које доноси планета Нептун испреплетане са Десцедентом у Рибама осликавају астролошко платно периодом духовне еволуције и повезаности.

BloombergAdria.com

Вођени мистичном енергијом Нептуна у свом залазећем знаку Рибе, у наредном периоду препустите се самоспознаји и истраживању свог најдубљег ја. Промене које наступају осветлиће неке до сада скривене истине и отворити вам очи.

Нептун, мистични владар Риба, оличава духовност, интуицију, илузију и подсвест. Његово присуство у астрологији позива нас да превазиђемо опипљиво и заронимо у етерично.

Шта доноси Нептун људима са залазећим знаком у Рибама?

Када се Нептун конвергира са Десцендентом, то изазива повећану емпатију, саосећање и осетљивост у нашим интеракцијама. Ове небеске енергије нас подстичу ка стварању дубоких емоционалних веза и удубљивању у духовне аспекте наших односа.

BloombergAdria.com

Неке ствари ће постати јасније

Нептун у Рибама расветлиће наше преференције на љубавном плану; јасније ћемо видети каквог партнера и коју врсту конекције у овом тренутку тражимо. 

Магнетска привлачност

Једном када се угнезди у етеричним водама Риба, овај залазећи знак жуди за љубављу без граница, тражи духовно јединство и тежи ка емоционалној интимности у партнерству.

Прихватање духовне хармоније

Појединци са овим положајем траже партнере са којима се поклапају на духовном нивоу, ценећи везу која превазилази физичку и негује осећај сигурности и јединства.

BloombergAdria.com

Кретање кроз илузије и стварност

Када се Нептун усклади са Десцендентом у Рибама, припремите се за мешавину духовних веза и сањарских илузија. Овај космички дуо брише границу између онога што је стварно и што је фатаморгана. Дубоко удахните и не губите се у магли – кључно је остати присебан.

Останите чврсто на земљи

Замислите себе како носите тешке чизме по ветровитом дану; ове чизме вас држе усидреним у вртложним налетима. Слично томе, праксе уземљења попут медитације могу вам помоћи да останете стабилни усред Нептунових етеричних вибрација.

Постављање граница

Замислите свој лични простор као удобан балон. Препустите се ономе што вам служи и нежно одгурните оно што вам не служи. Постављање јасних граница штити вашу енергију и спречава вас да вас однесе нептунска плима.

(Глоссy)