Извор:Фото: АТА имагес/Зорана Мандић

"ТИ СИ ГЛУПА ЖЕНА": Драма на РТС - Лепа напустила емисију

Извор: Нпортал

22.08.2024.

14:51

ВЕСНА Дедић годинама води емисији "Балканском улицом", а својевремено се присетила момента када је Лепа Лукић напустила снимање.

- Лепа Лукић је напустила "Балканску". Давно је то било. Снимали смо у хотелу "Москва". Тада се снимало недељу за недељом, по принципу да ја то снимим у суботу, измонтирам увече и иде недељом на ТВ-у. Лепа је дошла, лепа као лутка, у црној хаљини, са бисерима, јер је знала да иде у емисију која има један одређени ниво - присетила се Весна у емисији "Живот као такав".

BloombergAdria.com

- Дивно смо причале неких 20-25 минута. Ја сам онда кренула да јој поставим питање о томе што се штампа бавила њеним односом са Силваном Арменулић и то сам почела са: "Штампа се врло често и врло неправедно бавила...". Она ме је ту прекинула и рекла: "Слушај, брате, да ти кажем, није ти ово емисија 'Од извора два кечића' него 'Балканском улицом', не иде да то питаш, много си глупа жена!" - додала је Дедићева. 

- Покушала сам да јој објасним и рекла сам: "Лепа, нисам ништа о коцкању хтела да вас питам", али ме је она опет прекинула: "Знам ја шта си ти хтела, глупа си водитељка!". Она је отишла, а ја нисам знала шта да радим јер нисам имала довољно материјала за целу емисију - присетила се водитељка.

BloombergAdria.com

- У одвјави емисије сам рекла да ми је жао што је Лепа напустила емисију и због тога је настао скандал јер то се тада није дешавало. То је чак завршило и у "Утиску недеље". После годину дана смо се среле Лепа и ја, и ја сам се ту збунила и кажем јој: "Лепа, не знам шта да вам кажем" - додала је Весна.

(Ало)