Извор:Фото: АТА имагес

Ова ГЛУМИЦА је била Чолина ПРВА ЉУБАВ, видите је сад (ФОТО)

Извор: Нпортал

22.08.2024.

15:41

Чола и Јасна заљубили су се седамдесетих година прошлог века...

Срце Здравка Чолића већ више од две деценије припада супрузи Александри, с којом има две ћерке.

А да ли знате ко је био прва љубав познатог певача?

Зове се Јасна Орнела Бери, има 70 година и угледна је босанскохерцеговачка глумица.

BloombergAdria.com

Чола и Јасна заљубили су се седамдесетих година прошлог века, док су обоје живели у Сарајеву. Но, о тој романси она је проговорила деценијама касније.

- Ми смо се упознали јако млади, давно. Одлазили смо на Скендерију, у Дом младих, који је окупљао таленте, ту су били не само музичари, већ и глумци, сликари. Дружили смо се и ту сам се први пут заљубила, причала је Јасна за “Дневни аваз”.

- Сви ми имамо прве љубави и увек ће постојати један део у мом срцу који је резервисан сам за њега. Поготово зато што сам имала једно предивно искуство које ћу памтити читав живот.

BloombergAdria.com

Путеви су им се након тога раздвојили, а онда су се после рата поново срели.

- Био је то врло емотиван сусрет. Здравко је особа која шири позитивну енергију, има оно нешто. Он је добар човек. Ја сам код њега волела тај његов нерв, ту искру у оку која не престаје.

- То је и даље љубав коју не можете помиловати и држати за руку. Посветио ми је песму “Ноћ ми те дугује” – открила је прва љубав Здравка Чолића, коју смо гледали у популарним филмовима и серијама као што су “У земљи крви и меда”, “Грбавица, “Луд, збуњен, нормалан”...

(Глориа)