Извор:Фото: Профимедиа

Почело суђење Јокићевом брату

Извор: Нпортал

22.08.2024.

17:44

СВЕ ЗБОГ туче на мечу свог брата.

Брат српског кошаркаша и МВП НБА лиге Николе Јокића, Страхиња оптужен је након напада на једног навијача на НБА утакмице. Како тврде, он је оптужен за напад трећег степена, када је ударио навијача на утакмици. Он се појавио и први пут на суду.

BloombergAdria.com

 

Страхиња Јокић се појавио у Окружном суду у Денверу, где је започето суђење након што је ударио навијача на утакмици у априлу.

Наиме, Страхиња Јокић је ударио једног од навијача током расправе на мечу између Денвера и Лос Анђелес Лејкерса, а видео је постао виралан на друштвеним мрежама, након чега је 42-годишњак ухапшен и против њега је подигнута оптужница.

Овој тучи је претходила расправа, а ударени навијач првобитно није желео да иде на суд, да би уз притисак медија и јавности ипак одлучио да уради исто.

Страхиња се бранио код полиције речима да он "није урадио ништа лоше", док је Окружни суд у Денверу тражио од Страхиње да остане даље од жртве у овом случају. Такође, од њега су тражили да остави и отиске прстију, те да се врати у октобру како би се и сам изјаснио о оптужби.

Наиме, Страхиња би могао да се пронађе и у доста великом проблему, јер му прете озбиље казне.

(Телеграф.рс)