Извор:Фото: АТА имагес

Отказан концерт Тање Савић у Арени

Извор: Нпортал

23.08.2024.

07:49

ТАЊА СЕ још није огласила овим поводом.

Позната певачица Тања Савић заказала је концерт у београдској Арени за 9. новембар, али је овај догађај неочекивано отказан, тачније померен, преносе домаћи медији.

BloombergAdria.com

 

Наиме, Тања је, према информацијама, већ вршила последње припреме за спектакл, али је сада откривено да је концерт померен због заказаног АТП турнира.

Асоцијација тениских професионалаца (АТП) саопштила је недавно да ће од 3. до 9. новембра ове године у Београду бити одржан турнир из серије 250.
Директор турнира Београд Опен, Ђорђе Ђоковић, изјавио је да су захвални што су добили прилику да организују још један АТП 250 турнир, овог пута на тврдој подлози. Он је истакао да је Београд имао успешну историју турнира на тврдој подлози, те да су неки од најузбудљивијих мечева и финала Дејвис купа одиграни управо у овом граду.

Узбуђени су што ће наставити са овом традицијом и покушати да све учине још узбудљивијим и бољим, овог пута са АТП турниром.

Померање Тањиног концерта због овог догађаја представља неочекиван преокрет за све љубитеље њене музике, али истовремено наглашава значај који спорт и културна дешавања имају у Београду.

Иако је отказан за 9. новембар, концерт Тање Савић биће одржан у другој половини новембра, како би се избегло преклапање са АТП турниром.
Ово померање датума изазвало је разочарање међу њеним фановима, али се истовремено ствара и додатно узбуђење за предстојећи спектакл.

Сви који су већ купили улазнице за концерт Тање Савић могу бити сигурни да ће имати прилику да уживају у њеном наступу, само ће морати да сачекају неколико недеља дуже него што је првобитно планирано.

Померање датума концерта Тање Савић показује колико је важно пратити дешавања у граду и прилагодити се променама како би се омогућило успешно одржавање различитих догађаја.